Híradó paródia 2. rész

Nos, ismét rendkívül jól lehetett szórakozni, és sokat tanulni… A dolog internetes utóélete is érdekes, néha ránézni, hogy buliznak a népek. A fanatikusok türelmét pedig köszönöm! Egy meseszép, új világ készült… néhol béna, néhol gányolt, de csak a miénk!


További példányok:
1 2 3 4 5 6 7
Ha netán létezik olyan ember, aki nem jött rá: a műfajból is adódóan az elhangzó hírek nem valódiak… ezt a legelső hír esetében szívből sajnálom, hiszen a felsorolás egy része pont állatkínzók cselekedeteiről szóló hírekből lett összerakva.
Az arcok nem a műsorvezetők arcai, hanem –precízen kifejezve- az igazi arcukra alapozott virtualitás. Tehát valójában nem is szoktak grimaszolni… pedig jó lenne… De azért aranyosak lettek. :)
A hang viszont 100%-ban az övék, ők mondták ki, de sajnos nem ilyen sorrendben, így aprólékos és sokrétű feldolgozás eredményeként sikerült ezt a sok szépet kisegíteni belőlük.

8 comments:

  1. elsőőő!!!! ez is kurva jó lett, grat :)

    ReplyDelete
  2. második!!!! Nem vagy normális xD De jó lett azéééé :)

    ReplyDelete
  3. xd ez fasssza
    aba botond kaphat kotont"
    ez kegyen a föszlogenje

    ReplyDelete
  4. riszpekt öreg két kedvenc ebből: "melynek rendszámát IAP-ről FASZ-ra módosították" és a "sűrített levegővel hajtott harcos". beteg :::D

    ReplyDelete
  5. Nagyot alkottál!! Ez kurva jó XD. Ez az amin az ember igazán szarrá tudja röhögni magát :D

    ReplyDelete
  6. Csak nekem van [video unavailable]? :O
    Úristen, és az 1.re is! :O
    MI folyik itt?

    ReplyDelete
  7. Nagyon faszák a paródiák. Ja, csak szólok hogy már az én weboldalamon is megtalálhatóak: http://profihumor.ewk.hu/hiradofokusz-parodia

    Kösz mindenért K0lbaszsutes! :D

    ReplyDelete